zondag 10 november 2013

Help! Een onzuivere huid! #2 - Make-up



Hoi allemaal! Vandaag deel 2 alweer. Make-up en een onzuivere huid lijkt niet moeilijk, je draagt
hetzelfde als ieder ander, toch? Daar moet je mee oppassen. Vloeibare foundation beïnvloedt het gedrag van je poriën flink, maar wat is een handige vervanger?



Coverstick, BB Cream & Creamy Foundation
Dit zijn de bekendste vervangers van de vloeibare foundation.


Coverstick 

Deze coverstick is van Clear Skin en ik gebruik hem nooit. Hij is nu 4 jaar oud, maar nog steeds te koop. Het doel van een coverstick is om minder mooie plekjes te verbergen. Het is een heel harde foundation, om het plat te zeggen. Door de hardheid sluit hij niet mooi aan op je huid en is er in plaats van een rood plekje, een beige plekje te zien. Net wat je leuker vindt.


BB Cream 

BB cream heb ik van het merk Garnier. Deze variant is speciaal voor de gemengde tot vette, lichte huid. Zo voorkomt 'ie mooi dat je huid gaat glimmen! Ik gebruik het nu een maand of 3 en hij bevalt prima. Een BB cream zorgt ervoor dat je huid wat egaler oogt en verbergt ook veel. Een nadeel is, dat als je het te dik opsmeert, je een beetje oranje gaat ogen. Niet doen dus. Verder is het mooi om er een beetje make-up bij te gebruiken, omdat je ooglid en lippen anders grauw kunnen lijken.



Creamy Foundation 

Deze creamy foundation is van Maybelline. Hij is zacht, maar niet te en makkelijk aan te brengen. Ook hydrateert 'ie goed, dat is belangrijk bij een foundation. De kleur is precies goed, een pluspunt is dat je deze ook als coverstick kunt gebruiken, zonder dat het opvalt! Als je hem op je hele gezicht wilt hebben, is het sponsje een handig middel daarvoor en uiteindelijk, heb je een mooie dekking!

Gisteren heb ik de BB Cream en make-up gebruikt die je hierboven kunt zien. Je ziet het echt niet! :)


Deel 1 kun je hier lezen!

Gebruik jij BB Cream? Of heb je toch liever een foundation, die alles bedekt? 

Liefs




Geen opmerkingen:

Een reactie posten